Rektangulär bassäng pool någon som e intresserad och berätta lite snabbt vad som krävs ( inomhus )?
 
Ska du verkligen bygga ett stort badhus? Det känns som att det saknas lite kunskap, men lycka till.
 
  • Gilla
Framtidsprojektet23
  • Laddar…
därför jag frågar omkring lite innan man går till firmor vill ha kunskap själv först och få en bild
 
Av den spridda info du gett oss hittills så verkar det vara ett bygge på rätt många miljoner. Ett bra sätt att starta vore att anlita något som byggt badhus innan man bestämmer måtten på kakelplattorna. Ge oss lite mer att gå på. Siktar du på 10, 50 eller 100 miljoner? Var, bara simhall eller spa eller tänker du någon mer verksamhet?
 
  • Gilla
Framtidsprojektet23
  • Laddar…
Att h ett stort badkar inomhus, ställer en hel krav på ventilationen för att inte hela den delen ska ruttna bort så småningom. Det blir mycket kondens i en sån lokal, så tänk till och fråga om det med. Sen klart, du säger inte hur stor du vill ha den och var den skulle pkaceras, Grabben hade en i ett huset, den var om jag inte mins fel ca 4 X 8 meter med glas runt, när vintern och kylan så var det ca 1 cm frost/is på insidan. För att förkomma det med frost/is så måste det till en massa värme och det är inte gratis.
 
Kommer bli stort projekt kollar runt lite summor osv på detta , budgeten finns där om man säger så, nu behöver man lite info och råd , typ som pool bassäng vad kan de kosta om man har rektangulär , 10 meter
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.