Hej har fastnat för ballingslöv meny med traditions detaljer i köket är det någon mer som har kollat på dom och hittat några bra kökstillverkare som har motsvarande till bättre pris har tagit in offerter och tycker att det känns lite dyrt för att vara mdf luckor?
 
Mats-S
Kort sagt, du får vad du betalar för :)

I det här fallet med Ballingslöv, högre pris, men mycket hög kvalitet och snygga funktionella lösningar. Luckorna är absolut inget fel på, tunga robusta luckor som håller för vad dom kostar.

Vi köpte ett komplett Ballingslöv våren 2020, eftersom jag är erfaren byggare gjorde jag allt jobbet själv och var klart imponerad av hur gedigna skåp och luckor var samt lådor som du kan lasta oanade mängder i :)

Innan vi köpte Ballingslöv kollade vi på alla större tillverkarna, det enda som matchade Ballingslöv enligt min mening var Puustelli, men dom föll på priset. När vi kört prutrundan klart var dom chanslösa mot Ballingslöv.

Det här är ju min erfarenhet, garanterat kommer "IKEA-klanen" att träda in nu och berätta att IKEA:s kök är likvärdiga men mycket billigare. IKEA är absolut bra nog för många, men skillnaden till Ballingslöv är ganska stor ;)
 
Redigerat:
BirgitS
  • Gilla
Oscar N
  • Laddar…
BirgitS BirgitS skrev:
Finns en lång lista på kökstillverkare, inkl. mer eller mindre platsbyggda kök: [länk]

En i forumet sa en gång att han i princip hade fått samma pris från Åraslöv som Ballingslöv men att Åraslövs kvalitet var bättre (måttanpassat etc.).
Kollade med https://claessonkok.se/ och https://tarashallgren.se/kok/ om dom kunde ge mig ett pris på likvärdiga kök så det blir intressant
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.