Ska till stora stan i helgen

Var kan jag se badkar, duschar, uppmonterade miljöer bäst?

Funderar på att åka till Ulvsunda.....är jag på rätt väg? :)
 
* Bump *

Inga förslag?
 
K
Ulvsunda är rätt bra. Sikta på Karlsbodavägen där Bastuspecialisten, Höganäs, Konradssons, Kakelslottet osv. ligger dörr i dörr. På andra sidan gatan har du sen K-rauta och Ekesiöö. Båda har väl, även de, lite att välja på.
Inte långt ifrån finner du, på Svetsarvägen, även Centro Kakel & Klinker (bredvid Arvid Nordqvist, följ doften av nyrostat kaffe och du hittar dit ;) )
 
...och när du snurrar i dom kvarteren så är du bara ett stenkast från Solna Buisnesspark där Centro har en en stor butik och utställning.
 
K
ACME: Just den jag menade i slutet om du läser mitt inlägg ;)
 
Joråsåattehh... Nicke e trött. Nicke behöver semester.

Innan jag läste ditt nya inlägg hade jag vågat sätta mitt vänstra ben på att du hade missat Centro. Galet.
 
Hemmakatten
Gustavsberg har väl ett showroom in bredvid Bastuspecialisten, har jag för mig. Där finns också en kakelfirma med lite miljöer (kommer inte ihåg vad den heter).

Vill man se nåt annat än svenska toastolar o handfat kan man åka till Badrumsspecialisten på Birger Jarlsgatan. De har bl.a många handfat o kranar från utländska leverantörer som Duravit med flera.
 
Redigerat:
Är det inte IFÖ du tänker på? Dom håller i alla fall till på en tvärgata till Karlsbodavägen. Bredvid IFÖ ligger Kakelpalatzet.
 
Hemmakatten
Jo, det är möjligt att det är Ifö, kommer inte ihåg. Vet att jag var där en gång för att titta på badkar.
 
Tack för tipsen! Var en runda i Bromma igår, och där fanns en hel del att se. Kan även tillägga att Kakeldax har en butik en lite bit bort. Och det stämmer att IFÖ har en utställnig på tvärgatan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.