Letar efter en soppåshållare/sophink som när man öppnar skåpsluckan så åker den ut och eventuellt att ett lock fälls upp. Har sett detta i många kök men hittar ingen i butik... Nån som vet var dom finns?
 
Har blandade erfarenheter från Stalas sopsorterare... Vill helre slå ett slag för http://www.blancosverige.se/
sök på artikel 512296 tex
De är något dyrare men skall man använda den 10 ggr per dag så är det kul om den inte bråkar med dig hela tiden.
 
stiga skrev:
Om möjligt tycker jag du skall satsa på [länk] lösningen i stället. De där som åker ut med dörrarna säljer jag inte ens då de förr eller senare börjar jäklas.
Hmmm. Det är bla denna jag sett många reklamationer på! Släpper i svetsarna och är överlag ganska ranglig. Blanco är flera snäpp vassare. Man kan ju även se på http://www.blum.se/se/sv/01/30/10/index.php och sedan klicka på "det finns en lösning för alla områden" så får du trevliga lösningar.
 
Spännande, jag har inte reklamerat en enda av de jag sålt men jag kan naturligtvis kolla med Stala. Jag har en 80cm lösning från Stala hemma nu och den är "solid" rakt igenom. Blanco är möjligen snäppet värre men som du säger även hyggligt mycket dyrare. (Edit: Kollade för skojs skull och för 60-skåp 2291:- repsektive 3446:- inklusive moms och exklusive frakt så det var i reda pengar inte så jäkla mycket.) Blanco hade dock en jäkligt fin lösning med utdragbar "överdel" för 4465:-. Det Stala sitter med som jag gillar är deras kolfilterlock till komposteringsfacket. Så jäkla bra!

Men jag har nog spårat ur lite här för lösningen skall väl vara en som drar ut hinkarna när man öppnar ena dörren och inte en där man drar ut hela fronten?
 
Redigerat:
Noblessa verkar ha en variant också. Men jag vet inte om den fungerar bra eller om de vill sälja den utan vidhängande kök.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.