Hej
Jag undrar om det finns någon som har koll på hur mycket tid och vad det kostar att inreda övervåningen på ett Älvsbyhus. Vi skall bygga ett Oden men det finns ju flera som är i samma storlek. Vi har fått ett pris från en lokal firma men tycker att det verkar vara i saftigaste laget, kanske vi är optimister. Tar gärna emot uppgifter både från dom som gjort det själva och dom som haft någon firma som gjort det. Priset vi fick var antingen 85 000 för endast isolering fram till glesen(alltså inga innerväggar eller skivor på insidan) eller 240 000 för allt förutom golvbeläggning, tapeter och spikning av lister.

Hoppas någon har några tips och tankar omkring detta.

Ammi och Peter ::)
 
Vi har ett Lodur och har anlitat hantverkare för att inreda övervåningen. Hantverkarna isolerade väggar och tak, satte upp panel i taket, byggde isolerade innerväggar, drog elen och satte upp radiatorer. Det kostade strax över 200 000:- inkl. moms i Stockholmstrakten. Materialet ingår i den kostnaden.

Vi själva vitlaserar taket, spacklar, tapetserar, lägger golv och sätter upp socklar och lister. Vet inte hur mycket pengar vi lagt ner på det.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.