Har en skrubb på 1,2 ggr 1,5 m (ca) där vi har allt som skall till återvinningen, blandat med gamla emballage från diverse olika källor. Vad kan ni rekommendera för behållare/backar/system för tidningar, glödlampor, batterier, glas, metall, papp, obrännbart, etc, etc, etc. Just nu i diverse plastkassar, men det gör mig bara depreimerad samt det verkar inte vara särskilt väl utnyttjat.
 
Jag har köpt plastlådor från IKEA. De är gjorda just för återvinning och finns i två olika storlekar. Jag rymde 4 stora och 4 små i mitt gamla soprum. Blev perfekt

Art.nr: 60076365 SORTERA Låda med lock 39x55x45 cm/60L 99kr/st
Art.nr: 90076364 SORTERA Låda med lock 39x55x28 cm/37L 69kr/st

Priset kan ju ha ändrats dock..
 
Kostar 79 resp 99 nu. Tar du med dig lådorna direkt i bilen till ÅVC?
 
-MH- skrev:
Kostar 79 resp 99 nu. Tar du med dig lådorna direkt i bilen till ÅVC?
Jajjemän. Då är de bara att hälla ut innehållet (förutom färgat/ofärgat glas, vars behållare på ÅVC har löjligt små öppningar).

Går väldigt fort och smidigt jämfört med förr då vi hade huller om buller blandat kartong/papper i samma osv.
 
Jag har exakt samma som Rrrr och tycker att de funkar bra på landet där vi har ett ganska stort förråd. Här hemma skulle det inte gå (för trångt). Jag har funderat på såna där plastade väskor som stormarknaderna säljer med sin logga på, när man ska handla "shop-and-go". ICA och Coop och Hemköp har såna. Det gör inget om de blir slabbiga.
 
Man får ta det som finns. Ska man slänga papper har man dem i en papperspåse. Kartonger i en kartong osv. Så slipper man släpa med sig alla lådor och påsar hit och dit utan slänger dem bara rakt i soporna.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.