Jag tänkte köpa lite nya handtag, men nu är det som så att fabriken som gjorde de handtagen fick för sig att gå i konkurs :mad:, så de handtagen går inte att få tag i. Jag har hittat några liknande, men de är i rostfritt och jag skulle gärna vilja ha dem i antikoxid.

Jag undrar om det är någon som vet om det går att få till något liknande utseende på de rostfria handtagen som de gulaktiga handtagen med antikoxid?
 
Ingen aning, men det låter ju väldigt komplicerat. Kanske kan man imitera det på något sätt, men det låter enklare, billigare och snabbare att ringa till 100 återförsäljare och hoppas att nån har dem liggandes.

Vad var det för handtag och fabrikat?
 
Varför göra det enkelt när man kan göra det komplicerat? Man tvingas ju lära sig saker om man slänger sig handlöst utför stupet utan att veta vad man ger sig in på ;)

Jag hittade dem i Theofils handtags katalog, de har nr 303397. De ser ut som http://www.theofils.se/product.aspx?prodfamid=30110150 fast har en ytbehandling som http://www.theofils.se/product.aspx?prodfamid=30100250.

Märkte nu att de andra jag hittat inte är böjda utan raka istället. Kanske går att göra nått med mässingen så att de får ett liknande utseende? Vill inte ha det blanka utseendet som mässingen har. Eller får jag helt enkelt tänka om :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.