Vi är i husbyggartankar och har hittat A-huset LIndö. Är det någon som har erfarenhet av det huset? Kostnad, att tänka på osv.
Lotta:surprised:
 
Hej, vi var och tittade på ett Lindö i fredags, riktigt läckert hus!
Ett modernt/klassiskt hus som känns helt rätt, väldigt välplanerade ytor och en härlig rymd, vi har tidigare varit hos andra husleverantörer på visningar som har en takhöjd på 2.40, men här hade de 2.50 som standard, det gjorde verkligen skillnad! Denna familj hade dessutom valt ryggåstak i kök/vardagsrum. Det tyckte vi var läckert!

Vi har inte pratat om något pris än, men det beror ju självklart på hur mycket vi vill göra själva och vilken tomt vi kommer välja, beroende på tomtens form och läge kanske vi vill ändra planlösning och fönster.

Lycka till!
 
Å vad spännande det låter. Våra säljare skulle kolla upp ifall vi kunde komma o titta på ett Lindö i Norrköping. Nu blir man ännu mer sugen på att komma o titta.
 
Vi ska spegelvända vårat Lindö, göra bastu i ena klädkammaren och flytta ut spisen i bardelen. Har oxå tänkt ha ryggåstak. Kostnaden för ryggåstaket va 68000 kr, men tror att det gör mycket av huset. Vi har funderat på att ta ett putsat hus..det skulle kosta 170 000 extra. Men det är ju lite underhåll man slipper...
Vart ska ni bygga någonstans??
 
vad är priset på ett lindö utan tillval?

Såg just det på a-hus hemsida , såg väldigt trevligt ut.
 
Hej... Ni som funderar på ett Lindö - finns inget mer att fundera på!
Ett så otroligt, smart, snyggt o praktiskt hus... Funderar på om jag ska lägga ut lite bilder?!
A-hus som säljare har varit helt fantastiska och hjälpt oss med allt man kan kan tänka sej.
Kommit hem till oss med papper och dylikt, då vi har småbarn o det ibland vart krångligt att ta sej till deras kontor. Kommit med tips o ideér,kontakter mm.

Vi har spegelvänt Lindö, har ryggåstak, har gjort en massa fönster och dörrändringar. Vi plockade bort all inredning, såsom kök,badrum,garderober, tvättstuga och alla vitvaror.

Valde ett IKEA kök,och är supernöjda med det! Allt flöt på med avtalade leveranser och annat! Byggde även tvättstugan med köks skåpstommar.
Har köpt vitvaror från Gränsbygdens köpcentrum i markaryd, otroligt bra priser och god service.
A-hus har vart väldigt flexibla och verkligen jobbat för ett bra slutresultat för alla parter.
De ytterst få grejer som kom upp på besiktningen är inga problem och det mesta är redan åtgärdat.
Att vi sen valde en byggfirma som också vart helt outstanding!!! Gör ju saken ännu bättre!!!!
De har kommenterat vilka bra material A-hus använder. Storlek och tjocklek på virke mm.

Vi har valt att låta A-hus ha öppen visning av vårt fina hem, nästa söndag!!!! Så är ni intresserade - kom och kolla in ett superhus!!!!:D
Har ni frågor eller vill veta mer? Skriv!!!
 
Här kommer 2 bilder på kök o vardagsrum!
 
  • 100_4211.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
  • 100_4215.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Är det ni som byggt med a-hus i norrahammar?
Har varit förbi och kollat på området. Undrade lite vad det var för hus.

Får nog komma förbi och kolla på visningen.
Vad fick ni betala för huset om man får fråga. Förmodligen lite dyrt för vår smak men ändå.
Vi har kollat lite på Basic serien.

Har ni haft Charlotte Wasling som säljare , vi har pratat en hel del med henne och fått riktigt bra kontakt. Skönt att veta att hon är så bra som hon ger sken av.

Har ni använt er av byggare som a-hus har rekommenderat? , om inte, vilka använde ni?
 
japp... det är vi i norrahammar! Och vi har haft Lotta! En super tjej, som lägger ner allt hon har för att göra oss nöjda och glada!!!! Och hon har verkligen lyckats, inte bara en massa säljar knep, utan verkligen från hjärtat! Och har en enorm kunskap både på den tekniska sidan och arkitektur,
Vi anlitade en byggfirma, Byggvision, och det var faktiskt Lotta som tipsade...Och vi kunde inte haft ett bättre tur! Är så nöjda med dem!

Kan ju bara säga at det som kostar mest är själva byggandet och alla fruktansvärt tråkiga kostnader som tillkommer, avlopp, kommunen, jkps energi mm o bank avgifter som har med byggnads kred att göra. Så det lönar sej säkert att jämföra olika byggfirmor och ta in offert och framför allt referenser från olika!
Hoppas ni kan komma på visningen, det är en otrolig skillnad att få se på riktigt!
 
hej..
Jäklarns vilket snyggt kök... Vi håller på med de sista detaljerna på Vårat Lindö. Vi fick ett totalpris på 3.2 milj inkl tomt och allt extra med den och vi har gjort en massa dyra tillval som bastu, öppenspis, ryggåstak, en extra vägg där det idag är allrum. ( vi behöver ha 5 sovrum). vi va o tittade på ett Lindö i Mantorp förra veckan ochjag kan säga att det va det absolut bäst planerade hus jag nånsin varit i. O trots att det är många rum så känna alla rum, badrum, toalett o våtutrymmen så stora.
Nu hoppas vi bara att banken säger YES!!!
 
Hej "Fiona" Va fint det blev!! Såg aldrig när köket var helt färdigt! Kanske skall dit på visningen igen! Har inte löst sig med tomt än, men snart hoppas vi!
 
LottaPatrik skrev:
hej..
Jäklarns vilket snyggt kök... Vi håller på med de sista detaljerna på Vårat Lindö. Vi fick ett totalpris på 3.2 milj inkl tomt och allt extra med den och vi har gjort en massa dyra tillval som bastu, öppenspis, ryggåstak, en extra vägg där det idag är allrum. ( vi behöver ha 5 sovrum). vi va o tittade på ett Lindö i Mantorp förra veckan ochjag kan säga att det va det absolut bäst planerade hus jag nånsin varit i. O trots att det är många rum så känna alla rum, badrum, toalett o våtutrymmen så stora.
Nu hoppas vi bara att banken säger YES!!!
Kapar tråden lite ...bara lite ;-). Vart i Mantorp har man byggt ett lindö? Bor i Linköping så det skulle kunna bli en lite biltur..
Var ert total pris med garage?
 
Förlåt...3,3 milj skulle det va och det var med garage, carport o förråd. Det finns ett Lindö i Mantorp, vi fick kontakt med dem som bor där via A-hus i Nyköping.
Pratade med banken i fredags...vi blir lite skeptiska. De räknar med att man ska klara en 5 års ränta + 2 procent. Det blir en ganska hög månadskostnad, ca 14000 inkl drift..idag betalar vi 7000, det är det dubbla..så nu undrar man ju..om det verkligen är värt att betala så mycket:confused: för att få bo så fint...... Med räntan som den är idag så hamnar vi på 9000 kr i månaden. Det är ju överkomligt...men om räntan går upp???

Mycket är det att fundera på.
 
Vad gäller priser.. 3,3 är ju knappast priset för hus och garage, utan med tomt, mark, anslutningsavgifter alt. ny brunn osv... Vi har kollat runt MYCKET och jämfört framlänges o baklänges och Lindö känns som ett prisvärt och välutrustat alternativ vad gäller husval, sen beror ju totalkostnaden till stor del på vad för tomt man får tag på!
Ett alternativ för att komma ner lite i kostnad är att börja med att bygga huset och bygga till senare med Garage, carport?? Ev. kanske man kan få nyttja ROT avdraget då? Vem har räknat fram månadskostnaden till 14 000:-? det lät mycket vi har fått en boendekostnad på runt 7000:- inkl. drift (dock inget garage)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.