November var första månaden med Tibber utan elbil. Tjänade in knappt 100kr. Styr VVB, disk och tvätt på natten, vi lagar inte mat varje dag men ändå är det inte tillräckligt. Vi gör av med för lite på natten för att täcka upp de höga topparna som ligger bra mycker över snittpriset för dagen.

Tänker köra rörligt nu för att slippa all huvudvärk med att ställa in timer på VVB varje dag/tvätta på natten istället för på dagen. Är Elskling.se där man verkligen ser allt bäst? I så fall borde man bara ta bolaget som ligger top 5, om vi förutsätter att alla har nykundsrabbat lika länge? T.ex finns inte Göta Energi där och de kör med 1öre påslag och 2,40 för elcert medan alla andra ligger mellan 4-10. Vad är det mer för ''dolda'' avgifter som finns?
Månadskostnad/påslag/elcertifikat är väl det man kollar efter och jämför med?

Tack

SE4 gäller det
 
En del vill väl ta med kundnöjdhet också som parameter - utifrån att man kanske behöver ha kontakt med elhandelsbolag vid ev strul.

Nykundsrabatterna kan variera, men det påverkar ju bara hur ofta du får anledning att byta elbolag.

Jag tittar gärna på https://www.elpriskollen.se också. Inget hindrar att du kollar på fler jämförelsesiter och ser var du får bäst pris.

Eftersom olika bolag både räknar och redovisar fasta avgifter, påslag och rabatter lite olika är det enklaste sättet att jämföra att titta på totalkostnad för just din uppskattade förbrukning, och inte på kWh-pris.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.