Fick vattenläckan mellan huset och anslutningspunkt och fick offert idag på 30 000 sk. Det är unifer 7-8 m från huset till avslutningpunkt
 
JanneJanne123
Kan du precisera lite mer vad som ingår i den prisuppgiften?
 
  • Gilla
BSOD
  • Laddar…
Ett sådant jobb klaras på 8 timmar, 30 kkr är för dyrt, har du inte tummen mitt i handen, så kan en mindre gävare fixa det och då kan maskinisten även hjälpa till. ad läckan beror är okänt, men kan vara en skarv på vägen, då behövs kanske 1 meter slang och två kopplingar för PEM, PRK heter dom och bör ha en stödhylsa i slangen, då allt ligger nergrävt.
 
B
Ja eller så beror det på att det galvade röret från 30 talet är slut och måste bytas i sin helhet, inkl genomföring till huset.

Då ska sträckan grävas upp, rörmokare byta röret, sedan återfylla etc. Dessutom med tanke på att det är läck på inkommande vatten, kanske jobbet är av akut karaktär, vilket gör att jobbet är mer av jourkaraktär. Hur ser återställning ut?

Huruvida priset är rimligt eller inte är svårt att säga om man inte ved vad som ingår och vilka förutsättningar som råder. Ts får återkomma om svaren ska bli relevanta.
 
  • Gilla
JanneJanne123 och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.