Hej

Vi skall beställa ett höner från älvsbyhus och funderar på att välja bort vitvarorna och köpa i aliminum själva...vi tänkte bland annat ha inb.ugn och micro
nu undrar jag om man ändå kan få deras skåp för inbyggdas varor eller om man måste fixa ett sånt själv ?
någon som vet? ::)
 
Hej!

Nej, det går inte att få skåpet om man inte väljer deras tillval. :'(

Lycka Till! ;)
 
Det går att få deras inbyggnadsskåp utan deras vitvaror för det har vi! Vi köpte egna AEG aluminiumprylar och satte in, spis, fläkt, ugn, micro och diskmaskin.

Hejs Stefan
 
Tack för svaren.. ;D

ompalompa kul att se erat hus speciellt köket, jättefint!
vi tänkte välja deras björkkök hoppas att det blir lika bra :)
Lite nyfiken bara hur ni löste det med höjden på kyl och frys (med tanke på överskåp) Aeg:s alu-tec är väl 180 cm höga och älvsbyhus kyl och frys som följer med 185 cm ????? iallafall de rostfria som de erbjuder?
 
Hejsan, Bosch-skåpen som ingår är 180 cm höga och våra AEG-skåp är 185 cm höga så vi fick plocka ner överskåpen och modifiera dom.
Luckornas ovankant är inte i linje med dörrarna till skafferiet och linneskåpet det skiljer 5 cm.
Detta är ingenting man ser om man inte vet om det då luckorna är vita och stommarna också vita.
Om ni ska ha björkluckorna så kommer det nog att synas mer.

Hejs Stefan


 
ok...skumt i vår katalog över aeg:s vitvaror så är kylen och frysen i alu-tec serien 180 cm. kanske de har ändrat storlekarna på senare tid eller nåt....tack så hemskt mycket för svaren iallfall vi får väl se hur vi löser detta..... :-/ skulle vara super snyggt med aluminium vitvaror iallafall :)
 
Hejsan, så här är det nog, Boschskåpen är 175 cm höga och AEG-skåpen 180cm. Vår kyl heter S72345KA och frysen A75235GA. Hoppas svaren har gett dig lite kött på benen.

Hejs Stefan
 
Det låter troligt! tack för hjälpen :)
 
Men va nu då ??? Vi frågade säljaren om det gick att få ett skåp för inbtggnads micro + ugn, men det gick bara att få om vi valde paketet med deras inbyggnads ugn och micro.

Så det stämmer alltså inte? :-/

Hmmm...
 
Jo det stämmer Gammelmormor.. (tror jag)

För vi kunde också välja till det, om vi valde det rostfria paktet på vitvarorna, men jag tror det var väldigt nytt, dom fick det nog som tillval i våras, februari/mars...
 
Det verkar som det beror på vilket kontor man köper av, vi har köpt i Malmö och det var inga problem. Vi fick inbyggnadskök utan vitvaror, tom med osågad bänkskiva, förberett med alla eluttag och en kran där diskmaskinen skall stå.

Hejs Stefan
 
När vi frågade vår säljare om det bara gick att få skåpen med allt framdraget för inbyggnadspaketet sa han nej. Ville väl få provision för att få sälja sitt.
Vi tog kontakt med Älvsbyn med en Gunnar (?) och fick veta att det visst gick. Då skulle standardspisen utgå och det skulle kosta ca 4500 om man även hade tänk skaffa en inbyggnadsmikro.

Många bud är det!

Hejs!
/Ulle-Bella ;D

 
Vi har skrivit ett mail till vår ä-hus försäljare, men han har semester nu så vi får väl se vad han svarar...

Nu vet vi i allafall att det finns en möjlighet ;D och att man inte ska ge upp så lätt !
 
vi kunde välja rostfritt till vårt nu och det var inga problem med luckorna utan det fanns nog anpassade till just inbyggt..
har inte fått huset byggt ännu men vet att det blev bra ändå.

mvh Ida.
 
Inga problem att få ombyggt för inbyggnads utan att välja deras tillval. Vi köpte eget och fick ombyggt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.