Har någon erfarenhet av A-hus?
Nackdelar vs fördelar?

Vi funderar på att bygga Svanvik och har fått 1940000 för "hus och grund" dock utan möjligheter till större ritningsändringar.
 
är det priset för ett komplett nyckelfärdigt hus?? Jag hörde på ett svanvik för ett år sedan och då skulle det kosta cirka 2,1 mille

mvh Andreas
 
Hej Andreas!
Enligt säljaren var priset 1940000kr för nyckelfärdigt, dock ej utvändig målning samt att vinte får göra ngt ändringar i planritningen.
Vill man göra ngr ändringar får man lägga till 60000 pga av ritningsändringar.

Känns som att det är ett bra pris, mycket som ingår i priset som är tillval i många andra husfabrikanter.
Vi har även tittat på Basic #3 men har inga prisuppgifter ännu...

Har ni byggt med A-hus?
 
Hej, vi har långtgående planer på ett Svanvik. Har dock fått pausa beställningsplanerna pga. alla kriser som florerar samt att vårt hus blivit svår sålt pga.allt som händer i världen.
Finns endast 2-3 svanvik i landet, så det är inte så många som har erfarenhet av huset!
 
hej fia!
Ja, inte är det lätt att sälja ngt nu, hoppas att ni får det sålt!
Vi sålde våran bostad för ngn vecka sedan för att inte hamna i den situationen att vi inte får våran nuvarande bostad såld innan vi påbörjar ngt nytt. Har varit där en gång..inte kul!

Vi var och tittade på ett visningshus Basic #4 och fastnade för det!

Har ni ngr bra eller dåliga erfarenheter med a-hus försäljare?

Vi var som sagt och tittade på ett visningshus för en och en halv vecka sedan och representanten har FORTFARANDE inte hört utav sig för att se om vi fortfarande är intresserade att bygga med dem!!!
 
Ja vi håller tummarna... annars gör vi nog så att vi köper tomten sålänge och börjar bygga lite senare.

Basic 4 är fint, vi vill dock ha ett enplans hus. Vi kollade på Basic 3 eftersom det var det största av husen, men tyckte att det var lite för litet och med små ombyggnadsmarginaler. Men man får en bra känsla av husen, känns som om de är påkostade och ordentliga.

Vi har jättebra erfarenheterav deras säljare. Tvärr har "vår" säljare slutat nu, men han skall vara med och avsluta vårt projekt och det känns bra.

Verkar ju lite konstigt att de inte hört av sig till er, eller så vill de att ni ska smälta intrycken i lugn och ro!? Men 1,5 vecka är kanske lite mycket...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.