men nu är det äntligen klart !

http://www.minhembio.com/BortCom/163995/

Som mina andra projekt så visar det sig att man alltid underskattar tiden som går åt när man envisas med att göra allt själv (förutom el och en del vvs) men så skönt när det är klart.

Tack till alla som på forumet som svarat på mina frågor och jag hoppas att mina svar kan va till nån nytta ibland med.

förutom forumet så tycker jag att leverantörernas instruktioner är bra att läsa Innan man börjar.

Jag har nog haft onödiga kostnader på 1500 minst , som att beställa fel handfat , 25liters hinkar (hur praktisikt är det med 25liter flytspackel) , diverse resor till Trä Akuten (K-Rauta) och Comfort Butiken för att kompletera saker man glömt. Det mesta har dock inhandlats på nätet från bland annat https://www.sigro.se/ och https://www.elbutik.se/ mfl.

Nu lär det nog dröja innan jag ger mig på nått mer badrum men nått projekt lär det väl bli framåt våren med , kanske en ny garage port.

/DrKnowLittle som lär sig mer och mer
 
Jag säger som farsan.
"Det är ingen som behöver vet hur länge det tog bara det blir bra!"
Och det blev det uppenbarligen i detta fallet.

/Ola
 
Snyggt!
Är det ljusgrå eller grå fog på plattorna på väggen?
 
Ser riktigt snyggt ut!

Hur tyckte du det gick att sätta/foga plattorna/klinkret själv?
 
Fogen är LIP "Manhattan" både på golv och vägg , konstigt nog så ser fogen på väggarna mörkare ut men det är nog mest en synvilla.


Innan vi (jag hade hjälp av pappsen) så mätte och räknade jag en hel del men så här i efterhand hade det nog varit bättre att börja med väggarna , det som blev lite bökigt var just avsluten mellan golv och vägg. Men annars blev jag riktigt nöjd men både kaklingen och fogningen man har ju läst om en del skräckexempel här på forumet hur det kan se ut trots att man anlitar "proffs" för dyra pengar.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.