Hej,

Vi behöver en ny luftluftvärmepump till vårt hus, 1.5plans hus på 185kvm. Jag har tittat ut en Mitsubishi LN35 Hero och har hittat en sådan till bra pris inkl montering på 20grader.se Har någon erfarenhet av att beställa en värmepump där inkl montering?

Mvh
Bosse
 
Om man läser ”Om oss” på hemsidan så står det följande: ”Företaget ägs och drivs i huvudsak av Erik Smith som arbetat med försäljning av värmepumpar i hela sitt yrkessamma liv och har stor erfarenhet av ledande roller inom branschen.”.
Sedan kollar man organisationsnummret (556772-2375) via tex Ratsit så ser man att VDn är 27 år gammal, å firman körs hemifrån lägenheten.

Bildat 2008-11-25
Registrerat 2008-12-10
Firma registrerad 2017-04-11
Bolagsordning 2016-03-30

Den andra personen i styrelsen är engagerad i 17 olika bolag å bor i Stockholmstrakten.

Inget av ovanstående behöver vara negativt.

Ring firman och fråga efter referenser.
 
De säger sig installera över hela landet. Det betyder att detta är återigen ett rent förmedlingsföretag. De kan omöjligen täcka hela landet, varken med egen personal, eller med väl inarbetade samarbetspartners. Min tolkning är att de säljer pumpen till dig, sedan letar de reda på billigast möjliga installationsföretag i närheten av dig. Den här typen av förmedlare som ibland kallar sig mäklare brukar inte vara överdrivet intresserade av kvalitet.
 
Redigerat:
Gå in på www.mitsubishivillavarme.se och klicka på återförsäljare så kan du söka i din någorlunda närhet efter återförsäljare.
Bättre att få hem någon/några om du är lite osäker på placering eller modell och då även få ett totalpris inkl installation utan överaskningar vilket man kan få vid köp på postorder.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.