Ärdet någon som har något bra förslag på takfotsbelysning som är 12V?
Är lite enklare att installera, får gärna vara diodlampor.

Har dock redan provat molectrics fasadbelysning men tycker de är alldeles för gula i sitt sken. Har ett grått hus i med mexitegel och allt blir grönt av de lamporna :(

Tänkte om man installerar 12V så slipper jag krypa upp på vinden och installera fast kabel utan kan lägga den vid sidan om brädorna.
 
Maran74: Har du hittat något bra alternativ? Jag tar tacksamt emot förslag då även jag är i precis samma tankar.
 
Jag tycker att kallvit (6000k) utebelysning blir mycket snyggare.. Men som alltid, smaken är som baken.

Det bästa när det gäller kallvita Ledarmaturer är att kunna se armaturerna tända live utan annan belysning som stör för att få en uppfattning så inte ljuset skiftar mot de lila färgtonerna.

Kan rekomendera Hide-a-lite's armaturer, Prisvärda och hyffsad kvalité.

Denna med inbyggd konverter är lätt att montera och rätt bra tryck i. Ska försöka ta lite bilder på lite markbelysning jag gjort med sånna, men fungerar lika bra att monteras under takfoten.
http://www.hidealite.se/svenska/utomhus/vaggbelysning/7700659-spot-it-mini.html
 
Du har inga bilder på molectrics fasadbelysning monterad? Låter inte nå vidare om dom ger gult sken. Jag har ett sådant kit liggandes som jag hade tänkt montera när tegelfasaden har blivit slammad och målad vitt.
 
Jag har Molectrics fasadbelysning monterad. De 10 första köpte jag för ca 4 år sedan och nu i sommar monterade jag de 10 som jag köpte till för 1 år sedan på andra sidan huset. Det visade sig då att det inte är samma färg på de båda versionerna (och inte samma ljusstyrka heller) De äldre är vitare i skenet än de nya som är gulare och lyser starkare. Om jag kommer ihåg kan jag försöka ta en bild i kväll....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.