Hej! Tänkte att vi kunde samla alla Smålandsville-bloggar i en tråd. Lägg till er blogg och skriv gärna något när ni uppdaterat den med något. :)

http://nybro.blogg.se

/snysop vars Nybro kommer torsdag v21.
 
Vi bygger smålandsvilla Kalmar i Sundsvall. Leverans prel. v37. Mycket vänte tid nu fram tills grunden börjar byggas...

http://blogg.linnd.se/
 
Vår blogg finns på följande adress: http://huset2007.blogspot.com

Vi flyttade in i vår Villa Västervik i februari 2007. Övervåningen inreds för fullt just nu och det är främst detta arbete ni kan följa på bloggen.

/Maria
 
inga fler som bloggar?
 
Får man tipsa om en annan sida med samlade husbyggarbloggar? Där håller vi till i alla fall. Just för att kunna titta runt till andra. Men det innebär ju inte att vi inte kan prata här. För oss har det hänt en hel del på sistone. Badrummet färdigkaklat, ganska mycket är gipsat. Kolla gärna bloggen!

http://huset2007.blogspot.com
 
Just det, vår blogg finns också på smålandsvillans hemsida.

Har kollat er blogg, stodd, men ert hus finns ju inte att köpa längre eller? Det var väl inte så länge det fanns? Blev så snopen sist jag kollade alla hustyperna nämligen...
 
Vi har just bott i vårt nya hus i ganska exakt 1 år.

Bloggen har stått ganska stilla under vinter/höst, men nu har semestern börjat och då skall det donas vidare.

finns att beskåda på http://henrik.mainstream.se
 
Vi håller på att bygga Villa Värnamo i Umeå och har preliminär leverans v 41. Har precis börjat blogga lite på operan8.blogspot.com

/Jenny & Staffan
 
Hej,
Vi håller på att bygga Villa Kalmar i Kumla utanför Örebro. På onsdag har vi slutbesiktning - spännande! Vi har sedan en tid tillbaka börjat blogga om vårt husbygge och mycket annat kring vår familj; http://husethogfeldt.blogg.se/

/Jimi & Anna
 
Nu har jag startat upp min igen! http://nybro.blogg.se Har dock bara tok-tankat in bilder och har inte så mycket text. Vill man veta något så får man gärna kommentera. :)
 
Hejsan!

Vi ska bygga ett Villa Nybro. har startat en blogg, men det lär ju bli mer skrivet ju mer och närmare man kommer själva byggandet & inflyttningen. I dagsläget har vi iaf skickat in slutbeställningen :)

http://hasseochhelena.blogg.se/
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.