Status
Inte öppen för fler kommentarer.
Här delar konsumenter erfarenheter av en specifik hantverkare eller annan entreprenör, tar och ger referenser helt enkelt.

Den som ger referenser måste ha en korrekt och fullständigt ifylld medlemsprofil som är sökbar via Eniro och/eller Hitta.se. Detta för att det oftast är kontroversiella uppgifter som måste kunna verifieras av moderatorerna.

En referens på ett företag ska formuleras trovärdigt. Berätta alla omständigheter i ärendet och utelämna inget. Det är önskvärt för läsaren att få så mycket detaljer och bakgrundsfakta som möjligt för att själv kunna bilda sig en uppfattning om vad som har hänt. Kortfattade och/eller icke väl underbyggda referenser från anonyma medlemmar kan raderas utan förvarning.

Den som ger referenser ska självklart ha personlig erfarenhet av hantverkaren i fråga och bör redogöra för vad som var bra eller dåligt.

För att tjänsten inte ska missbrukas är det tre typer av inlägg som kan göras under den här rubriken:

1. Du är intresserad av att anlita hantverkaren "namn namnsson" och undrar om någon annan anlitat honom och vilka erfarenheter man då har.

2. Du söker en hantverkare eller entreprenör i ditt område och undrar om någon kan rekommendera någon som de har bra erfarenhet av.

3. Du har själv anlitat "namn namnsson" och berättar vad du tyckte om honom.

Observera att du därmed inte kan göra ett inlägg och rekommendera en firma som ingen har bett om rekommendationer på.

Enligt svensk lag är det förbjudet att publicera kränkande information om enskilda individer. Var därför särskilt noggrann med att bara tala om företaget och inte individerna när ni berättar om negativa upplevelser av olika företag.
 
Redigerat:
  • Gilla
Lilsun och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.