Nu har äntligen vårt bygge kommit igång så vi tänkte passa på att påminna om vår sida ( http://web.telia.com/~u64304023/ ) för de som liksom oss gillar att följa andras byggen på nätet. De satte skopan i jorden i tisdags så nu kommer den uppdateras med bilder vartefter bygget fortskrider.
 
Söta katter!

Lycka till med bygget!

// Snäckan :-*
 
Väldigt snyggt hus ni bygger! Lite amerikansk känsla. Vi ritad på ett i lite samma stil först, fast mindre då, men det föll på att det inte passade in i den gamla dalabymiljön där vi bygger. Vi gjöt plattan idag och de har visst börjat snickrat i blockhallen också. Förhoppningsvis blir det stomresning i augusti.
 
hej!

Inget amerikanskt här inte - vi har endast svenska gamla sekelskifteshus som förlagor. ;)

//Snäckan
 
Det är svenskt sekelskifte som gäller även för oss. Snyggt hus och lycka till med fortsatt byggande Husplanerarna
 
Gulligt hus ni bygger. Gillar hus i gammal stil Trappen ni valt påminner om en sån trapp vi har valt. Bra val ;)
 
Tack å tack! Nästa stora grej är stomrensing vecka 33. Oliiidligt spännande. Vi ska försöka få till ett studiebesök i blockhallen nästa vecka, vore intressant att se när de spikar väggar. De började tydligen med dem i måndags. När vi väl flyttar in på senhösten nån gång så har vi hela övervåningen kvar att bygga själva, då kommer vi antagligen bomba er på forumet med frågor om hur man går tillväga med saker o ting.
 
Bomba på. Då har vi andra förhoppningsvis redan trampat på ett par "minor" och lärt oss hur man ska göra.

Lycka till.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.