Hej,

Vi har valt Miele till bland annat våra maskiner i tvättstugan och då torktumlaren T 8967 WP EcoComfort http://www.miele.se/se/hushall/Produkter/787_32512.htm och tvättmaskinen W 5963 WPS http://www.miele.se/se/hushall/Produkter/1141_32518.htm.

Men ett gott råd vi gärna vill dela med oss är att åka till något av de showroom Miele har (finns åtminstone i Göteborg och Stockholm) så att man dels får klämma och känna på modellerna innan man bestämmer sig och framför allt för att personalen är så otroligt kunnig på att demonstrera olika funktioner och skillnader på ett sätt vi aldrig någonsin varit i närheten av när man är hos fackhandeln! Många funktioner och finesser tror man att man förstår när man läser på nätet, men det är ju en herrans skillnad när man pratar med någon som visar!! Det finns säkert fler fabrikanter som har showroom i egen regi - så tipset går säkert att "översätta" till andra fabrikat också!

Lycka till i era val!

Mvh

TMC
 
TMC = Totally Miele Committed?
 
Haha, den var riktigt kul!

Nä, kyl & frys blir inte Miele och inte spisen heller.... :)

Mvh

TMC
 
Miele är outstanding i tvättstugan! Mina föräldrar har en gammal jäkel som bara går och går :)
Och det är som du säger, finesserna (för man betalar trots allt en hel del för det där lilla extra och då ska man ju komma till att använda det också! Klart man ska nyttja den kunnigaste personalen då!
 
I fredags kom till slut våra maskiner till tvättstugan så nu blir det byte från våra gamla trista Husqvarna när rörisen kommer och skall ta detta när han ändå skall ta sig an arbeten i vårt kök som är under ombyggnad. Skall bli spännande att se hur Mieles värstingar verkar när vi kör igång dom!

Mvh

TMC
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.