Hej, ngn som har byggt Melodi, Aria eller Villa Växa 1?
Vill gärna veta vad ni fått som totalpris, vad ni valt för planlösningar, positivt o negativt....ja så mkt som möjligt alltså.

Vi har fått offerter på dessa-om ngn är intresserade?
 
Hej Husmusen!

Vi har inte byggt med Myresjöhus, men har haft diskussioner med dom om Villa Växa Visa (antar att det är den du menar med Villa Växa I?!).

Vi fick en kalkyl som visar en total produktionskostnad på 1.764.300:- och då ingår tomtkostnad med 350´kr (480.100:- totalt för tomt och avgifter). Det priset avser målningsförberett och utan kakel och klinker, men med fönster i gavelspets, golvvärme och spröjs.

Tomten som priset grundar sig på är en av Myresjöhus tomter i Eksund (för visst var ni också från Norrköping?). Vi vet dock inte om vi tycker att tomten är värd så mycket.

MVH MadMax
 
Ja, vi är oxå från Norrk. Vi har oxå varit ute i Eksund o tittat men det är lite fel håll för oss. Vi skulle vilja komma närmare L-ping-kanske är Norsholm ngt för oss?

Dock har vi fått ett trevligt bemötande från killen på M-hus. Vi funderar o funderar....för vem vill väl inte ha ett alldeles nytt hus?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.