Någon som har erfarenhet av polskbyggfirma.se ? Kvalité och pris.
 
Japp! Antar att du menar Michal Klementowski och Business Solutions som saluför sig som Polsk Byggfirma. Vi gick på världens nit. De skulle utföra en mängd olika renoveringsarbeten (el, kök, badrum, bredspackling). Kontrollbesiktningar visade att inget blev rätt. Nya hantverkare och om ifrån början. De använde sig av ett långt och krångligt kontrakt på engelska som mestadels tog tillvara deras intressen. Lyckligtvis har vi Konsumentjänstlagen i Sverige och en massa rättigheter som man bara inte kan skriva bort! Kort och gott, ta någon annan.
 
Tack för den upplysningen. Då stryker vi Polsk Byggfirma från listan. Kan du rekommendera någon annan?
 
Det blev ju lite småplock och hit och dit eftersom det var en massa olika korrigeringsarbeten. Resultatet blir ju också därefter...

Dock kan jag rekommendera elfirman Neo El & Automation AB som drivs av Mario och är registrerade i Sverige, Bunkeflostrand. De jobbade stenhårt och bra. Enda kruxet, om man nu tycker det är ett krux, är att Mario föredrar att prata på engelska. De är också polacker, men polacker som verkligen är hantverkare. Det var inte så att vi absolut ville ha polacker sväng nr. 2, men de andra elfirmorna hade svårt att få tummen ur.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.