Hej! Jag har sett en del fina kabiner med ångbastu i, dock tycker jag att det vore snyggare att avgränsa ett område kring duschen och kompletera med ett seperat ångagregat. Finns sådana på marknaden och till vilket pris, man har ju sett en del inredningsprogram från usa med liknande lösningar. Även andra lösningar där man kombinerar bastu och dusch vore intressant att höra talas om.
 
Är också inne på samma linje. Ska bygga hus nu i vår/sommar och tänkte göra en ångdusch-hytt med ånggenerator och två duschar. Har hittat lite tips på http://www.tylo.se samt deras ånggenerator på http://www.sigro.se, titta under bastu/Tylö bastu/Ånggenerator. Drygt 10 000 kr går generatorn till men å andra sidan skulle vi ha köpt Svedbergs Cube för drygt 45 000 kr.

Vet inte riktigt hur man ska få till taket bara. Det bör ju stå emot ångan samtidigt som Tylö tipsar och att det bör vara välvt eller kupolformat så inga kallt vatten droppar ner.
 
Tycker det är svårt att hitta hemsidor med bra information om ångbastu. En sida som tycks inriktat sig på ämnet heter http://www.angbastu.se - men där finns det inte så mycket information ännu. Andra tips?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.