Hej.
Har fått upp ögonen för Smålandsvillans nya hus Villa Kalmar.
Undrar om det är någon som exempelvis har fått med fönster på övervåningen & trappa invändigt i listpriset?
Tycker det är rent ut sagt SKAMLIGT >:( att sådana saker ska vara tillval.

Även intressant om ni har fått andra tillval på köpet

Tack på förhand
Mvh LoKa
 
Ja, det är skamligt att dom faktiskt vill ha betalt för det dom säljer.

Köper du ett ett komplett nyckelfärdigt hus med grund och allt så kan det finnas viss prutmån, men det är väldigt lite. Smålandsvillan är ett lågprisalternativ. Och det fins flera leverantörer som från böjan är mer kompletta, vilket förstås syns på priset.

 
I trivselhus ingår ex.vis trappor...för smålandsvillan vet jag ej.
 
Är mycket väl medveten om att Smålandsvillan är ett budgetalternativ.
Men om du jämför med Älvsbyhus ingår faktiskt trappa, fönster på övervåning, ja till och med tvättmaskin och torkskåp i listpriset.

///LoKa
 
som sagt, man får det man betalar för, det brukar vara så. Ju billigare huset är från början ju svårare är det att pruta på, det är iaf min uppfattning, men visst finns det lite prutmån. Du kanske inte får rena pengaavdrag utan att du får tillval istället. Det har vi fått
 
Vad har ni fått för tillval?

Tacksam för svar

///LoKa
 
Vi bygger ett myresjöhus (samma koncern som smålandsvillan). Vi har ännu inte börjat att pruta och diskutera så mycket. Hittills har vi fått en braskamin och dess installation. Men vi har som planer att ordna lite mera, men det får vi se vad det kan bli när vi gör våran slutgiltga beställning ;). Vi var och pratade med grundläggaren idag och fick reda på att det kommer att kosta 200 000 kr mer för våran tomt tack vare att den lutar en del. Så det gäller att ligga i och pruta på tillvalen nu så att budgeten inte spricker totalt
 
Hej hej,

Får man fråga vad det är för hus ni bygger med Myresjö?

Verkar bra att man kanske kan pruta lite efterssom det blir nog allt lite dyrare är man räknar med. Vi har tittat en del på Myresjö och tänkte boka in ett möte med dem för lite prisinfo?
 
Vilket kontor har ni kontakt med?

///LoKa
 
Vi ska bygga Lilla Herrgården i Borlänge och har då haft kontakt med kontoret i Falun. Säljarna där är suveräna, hur hjälpsamma som helst.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.