Hej!

Ska köpa ett hörnbubbelbadkar. Är det någon som vill dela med sig av sina erfarenheter; positiva och negativa. Har hört att en del för mycket oväsen av sig och det låter inte så trevligt.

mvh
Zimba
 
Finns det verkligen ingen där ute som har någon erfarenhet av bubbelbad??? Snälla, hör av er. Behöver tips. Har tänkt köpa ett snart men vet inte vad som är bra och dåligt. De varierar ganska mycket i pris också.
 
Hej
De flesta är hörnbadkar men vi valde ett assymetriskt för att passa i ett rektangulärt rum. Vi har inte fått det än men det är dugga från GAT ca 33 000, 6 ryggjets per plats, ljusterapi mm. Utan rattar och knappar, endast en liten display. Det är viktigt med påfyllning via jets och att de är viklade så inget vatten står kvar i rören vid tömmning för det möglar om man inte badar jätteofta. Tänk på att inte kakla in det för då kan man inte komma åt och reparera och inte byta ut det utan att riva upp hela badrummet. De sa till oss att kakla en avtagbar front av formbara skivor. Importlagret är billigt. Det finns Westerbergs, Gustavsberg, Neptun, Svenska badkar mm. Kolla om det är trefas eller 2 i elanslutningen. Ljudvolymen är viktig och reglering av massagstyrkan.
 
hej,

vi har ett stort badkar som är tillverkat i kina med whirlpool-motor.
Själva luftmotorn låter mycket lite, men det blir liksom häftiga bubblor så det är de som låter.
Vattenmassagen väsnas mer, mycket skönt..men pga ljudet använder vi inte den jättemycket,. utan blir mer 5min intervaller, varvar lite med luftbubblor och sedan är det skönt att bara stänga av allt och låta lamporna lysa så det är knäpptyst...riktigt bra investering!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.