Vi har precis börjat kika på olika husfirmor och fastnat en del för Onsalavillan.  Vi har pratat med säljarna på Husknuten i Göteborg och fick en bra känsla. Är det någon som har erfarenhet av dem?
 
Jodå, vi har byggt med O-villan. Det har fungerat utomordentligt bra. Några småfel under byggnationen men de har rättats till omedelbart, utan minsta knorr. Något mer specifikt ni vill veta?
 
Skulle vilja veta priset på visningsvillan på Husknuten med den utrustningen.

/Phal
 
Har för mig att standardpriset på 155T ligger på ca. 1,7 milj. Har även för mig att visningshuset är "extrautrustat" för ca. 100ksek.
 
Tack Ulan. Vad har du byggt för hus? Ändrade du någonting i planlösningen? Vilken säljare har du haft kontakt med?

Vi var på Husknuten idag och tittade och vad vi minns, så kostade 155T 1,9 milj i standardutförande (med totalentreprenad) och var utrustat till ca 2,1 milj (braskamin, klinkers i kök, rostfria vitvaror, etage till vardagsrum, ryggåstak mm).


//JohanochCissi
 
Oj då, då har prisbilden ändrats i år ::)
Vi har byggt en modifierad 155:a på 190kvm (komb. 1-/2-plans.) Du kan ta en titt på hemsidan (ska (måste) snart uppdateras).
Vi hade Peter som säljare, fungerade lysande!!
 
Vid eftertanke har du nog rätt, vi tittade på så mycket olika hus så dina prisuppgifter stämmer nog bättre... :-[ ooups....

Fina bilder på hemsidan, det verkar vara ett kanonfint hus! Man blir ju avundsjuk. Vi vill bara sätta igång, men allt pappersarbete tar så lång tid (förhandsbesked, avstyckning av tomt...)
 
Hej

Vi bygger Onsalavilla nu. Något minder än visningshuset. Var där i söndags och kikade
dem har höjt priserna nu 155T ligger nu på 1.920.00 i standardutförande.
 
Har byggt ett egenritat 1½-planshus med OnsalaVillan på totalentreprenad (ej målat/tapetserat). Är också väldigt nöjda. De problem som dykt upp på vägen har det aldrig varit några problem att lösa. De har en bra grundstandard och det är rimliga priser om man vill uppgradera. Allt materiel ingår (även tapeter och färg vilket inte alltid är fallet hos andra).

http://hallgren.skraddargardshojd.se/

Har bott i huset i ett par månader nu. Har dock inte hunnit uppdatera hemsidan (har inte haft bredbandet så länge).

Rekommenderar verkligen att ni tar in en offert från dem. Vi tyckte de var mycket prisvärda när vi jämförde pris och leveransdeklaration mot andra tillverkare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.