Szture skrev:
KLIPPO! Den bara går och går..... Undvik Stiga, de har ekonomiska problem och går sannolikt i konken snart. Toro är en proffsmaskin för golfbanor och kostar därefter. Svårt att få service dessutom. Har tittat på Viking och den verkar vara av "Stiga-kvalitet", d v s håller kanske några år och sen är man på jagkt efter en ny maskin igen.
Viking går inte att jämföra med Stiga över huvud taget, då har du inte kollat tillräckligt. En ledtråd till hur ett märke är kvalitetsmässigt är hur ditrubitionen går till. Viking hittar du aldrig på en stormarknad, det är endast servande fackhandel som får sälja Viking, precis som med andra premiummärken.
 
Det blir en Viking! Ett par bekanta till oss har köpt en, kan bara säga att hela maskinen verkar vara toppklass. Viking har MYCKET smarta lösningar på många saker, ta bara sådana saker som tömning av uppsamlaren och även "serviceläge", d.v.s. man ställer upp klipparen för rengöring. Smart! Tack Nonkan för all info!:)
 
Min Klippo rasade i förrgår... :( T.o.m solen har fläckar :D
 
M
Du gör ett bra val.
Viking är ett av dom bästa när du kan välja gräsklippare.
det är bara kolla på stihl det är ju samma företag och deras motorsågar är utan tvekan dom bästa. Fast tyvärr är dom mycket små i sverige. Men ja har tänkt på när jag kollar på utlänska filmer så är det jätte ofta med en stihl motorsåg ifall det finns en motorsåg med i filmen. sen är även stihl och viking alltid etta på alla "bäst i test".
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.