Jag och en vän har fått tag på en sunkig lägenhet att övernatta i då man inte ligger borta, då vi båda ständigt jobbar borta samt håller på med varsitt stugprojekt så behövdes lite paus ett tag, så vi tänkte göra det lite roligt genom att renovera lägenheten i country och western style. Vi vill ha ett stuk som är som hämtat ur en gammal western film, från någon gammal saloon eller affär.

Lägenheten är en 2a på 55kvm så det är inga större ytor att spela på.
Vi har tänkt oss lite patinerat trä och sten till väggar, men känner att vi int ekommer fullt ut med våra idéer. Hoppas därför att ni här på forumet kan kasta in alla möjliga idéer ni kommer på. Allt är välkommet, vi behöver massor av inspiration. Allt ska gå i sådan stil, möbler, väggar, golv, tak m.m.. Så ös in allt ni kan komma på.
Jag hoppas och tror att det här kan bli ett avslappnande och roligt höstprojekt, för att få samla lite nya krafter till vintern.

Stort tack på förhand.
 
Finns bjälkar i typ frigolit som man kan sätta i taket som ser rätt coola ut. Golvet kan man ha brädor från en gammal lada eller liknande "väl använt". Väggarna paneler och sen nån "old school" tapet upptill. Självklart måste du ha saloon-dörrar! Bar kanske man kan bygga med gammla bräder .. +stor spegelvägg med whiskeyflaskor. Runt träbord... som gjort för sunkiga pokerkvällar. Kul projekt .. roligt att nån hittar på nått skojigt som omväxling! :cool:
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.