Hej!
Undrar vad som är ett rimligt pris kvm för falsat plåttak via bandtäckning.Någon som vet?Plannja hardcoat eller liknande plåt+arbetskostnad.Takyta ca 140kvm och sadeltak.
 
Har inget pris men kan tipsa om tre företag med färdigfalsade plåttak om det är intressant: falsat.se, ruukki.se och clix.se. Finns lite att läsa om de på forumet här. Vi funderade ett tak på ett sånt tak, men har lagt det på hyllan...
 
Tack för svaret,är dock mest intresserad av att höra vad andra fått betala för en falsad plåtbandtäckning.Runt 1000kr kvm inclusive material och med några hinder på taket?
 
Det låter väldigt dyrt tycker jag. Självklart beroende på vart du bor å antal hinder på taket. Vi tar från runt 350kr/kvm för ett slätt tak utan hinder. Tror inte du har så jobbigt tak att du kommer upp i sådana priser! :eek: Skulle chansa på att du kan få tag i pris på max 750kr/kvm om du ringer runt lite!
 
Låter billigt tycker jag,vad är det för plåt ni använder?Plannja hardcoat?En riktig bandtäckning av plåtslagare sägs ju vara klart dyrare att göra än att tex. läkta och lägga ett tak med plåtpannor typ plannja royal.
 
Blir snabbt dyrare än 350 så fort det är lite hinder
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.