Har ni några erfarenheter utav A-hus. Har hittat flera fina modeller hos dom men vet inte så mycket om dom.
 
Av A-Hus centralt har vi inte haft några som helst problem, men däremot har väl inte säljaren här i Örebro imponerat särskilt mycket.

//JeRo
 
Hej!

Vi har byggt hus från A-hus med enbart grund & stomresning via A-hus. Säljaren i Västerås har varit bra, men kommunikationerna med HK har dock haltat. Vi har haft många felleveranser och reklamationer. Exempelvis leverades det en för kort bärande limträbalk, vi fick beställa själva, all plåt lev i fel färg, vi fick beställa själva, i princip alla fönster har bytts ut eller "piffats" till. Listan är mycket lång. Förvisso har vi fått krediteringar, men jag hade betalat fullt pris för att slippa alla telefonsamtal och frustration.

Kvalitetskontrollen på produktionslinen i fabriken måste kvalificeras som undermålig. De lev en enkel dörr istället för pardörrrar, listan är mycket lång.

Vid fel på kökets stenhäll, de hade gjort hålet för litet, rek var att lägga till ca 3000 kr så att vi fick en spishäll som passade hålet!!, Marbodal där vi best köket tog inget ansvar, A-hus likaså, fick förhandla i 2 veckor med Marbodal centralt. Löste sig till slut förvisso, men..

Nu är det dock klart med allt, husmodellen är vi mycket nöjda med men vi kommer aldrig att rekommendera A-hus till någon.


Förhoppningsvis har de blivit bättre...
 
Vi har haft, och har, stora problem med A-hus. Centralt fungerar ingenting, precis som du skriver: felleveranser, noll kvalitetskontroll, inkompetenta hantverkare och målare, inget ansvar, ingen information och ingen respons då man påpekar problemen. Och då är detta ändå ett "prestigeprojekt", en by med ett fyrtiotal hus, alla A-hus, som skulle kunna vara fantastisk marknadsföring för dem. Obegripligt att de inte tar ansvar för sin produkt mer än de gör...

Vi kommer inte att anlita A-hus igen.
 
Snabel skrev:
Vi har haft, och har, stora problem med A-hus. Centralt fungerar ingenting, precis som du skriver: felleveranser, noll kvalitetskontroll, inkompetenta hantverkare och målare, inget ansvar, ingen information och ingen respons då man påpekar problemen. .
Min uppfattning också.
Om byggsatsen och handlingarna är dåliga kan inte den bäste entreprenören få det att fungera.
Om man dessutom inte har den bäste entreprenören..................tja, då kan vadsimhelst hända.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.