Glömde skriva att vi sen ska ha några uplights på väggen. Det vi sett och tänkt ha är av modellen an halv upp och nervänd tallrik. Mycket diskreta men med ett trevligt sken. Våra spottar går INTE att rikta uppåt.
 
ja tack! skitcoola lampor! vill gärna veta var man hittar såna.
 
Rydens har liknande armaturer som är kanonsnygga ligger på 1800:- med fyra lampor.
http://www.rydensgnosjo.se/hold.htm

Vi kommer att köra de med två stora ar111 lampor.
De heter float.

Niclas

 
Precis de lamporna är de vi har också!
http://www.rydensgnosjo.se/kollektion/spot/float.htm. Vi har den nedersta på bilden. Först var vi i en "designljusbutik" och hittade något liknande, bara det att priset var 8000 kr/st. Ni fick vi alla fyra för mindre pengar än för priset av en. Sen är det säkert skillnad på ljus och spridning etc, men för en vanlig simpel "användare" så märker man inget.


 
Vi har monterat en erco skena i nocken..  vi har iofs kombinerat dessa med spottar i kanterna..  Här följer en bild på skenan i varjefall  :) Vi har 5 meter till nock.

dsc06232_1145349806.jpg

Mer bilder på www.varvinden.webblogg.se

 
Jag har närmare 6 meter i takhöjd och tre limträbalkar. Har satt skenor på de två lägre balkarna. blir ganska bra faktiskt.
 
Vi kommer att ha ett liknande tak som er och vår arkitekt har föreslagit uppåtriktade ljusramper (typ Mullvadens) fast placerade där vägg möter tak, om ni förstår vad jag menar, så det blir två längsgående. Ska pss markera taket och den höga takhöjden. Vet dock inte riktigt vilken produkt vi ska köpa för att åstadkomma detta. Specialbeställa låter så krångligt...
 
Hej. Det finns en skittuff diodlist som Osram har. Finns upp till 6 m längd, små vita dioder,, finns även en modell där man med "dimmer" byter färg på hela listan. Drar lite ström, lyser upp helt ok , syns knappt, är ca 1 cm bred bara.. så ¨slipper man spottar helt o hållet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.