Funderar på att låta våtrumsmattan, som är helt felfri, ligga kvar. Väggarna kaklas och inredningen monteras inkl. toalett och badkar.

Som avslutning fantiserar jag om att snickra ett trägolv i något häftigt träslag. Golvet skall vara tunt men stabilt konstruerat som ett trallgolv som kan tas ut vid rengöring. Konstruktionen skall dock vara i hela längder så att det ser ut att vara ett homogent golv. Sektionerna skall hakas i varandra och vila på list med klädd undersida. Det måste bli glappfritt och utan svikt.

Har någon gjort något liknande? Alla synpunkter + eller - och ev. idéer är välkomna.
 
Det blir inget trägolv. Kommer nu ihåg en skylt som var placerad vid urinoaren där jag gjorde lumpen:

"Gå lite närmare, den är inte så lång som du tror".

Det vore ohygieniskt med trägolv. Klinker är heller inte särskilt hygieniskt med tanke på fogarna som hela tiden suger åt sig.

Kan det vara möjligt att måla mattan för bättre matchning med inredningen.
 
Hur gammal är mattan?
Är den nästan ny och helt perfekt kan du ju behålla den, men annars är ju en matta en lite kostnad om man ser till resten av badrumsrenoveringen och det är ju synd om den gamla mattan blir för gammal om ett antal år.
Dessutom kan du välja en matta som matchar resten. Vill du tvunget behålla mattan får du nog anpassa resten efter den, och det verkar ju lite synd.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.