någon som vet vad den kostar?
 
Köksön till Villa Gränna kostar 7.000:-, tror det är samma över lag....
 
För det första kan jag varmt rekommendera köksö i Villa Västervik - med ett kök där sovrummet valts bort blir väldigt utsträckt. En köksö ramar in fint plus ger extra arbetsyta.

Men mm Ajabu har rätt ,så jag att du Westsidestar att fundera på bygga en egen köksö. Vi byggde en egen utifrån IKEA:s stommar (bredd 60 + 30 + 60 +avslutningshylla/hörn). Skåpen öppnads naturligtvis innåt köksdelen. Till detta köpte vi två vitrinluckor och i mittenpartier (bredd 30) två glashyllplan från lokal glasfirma. Bänkskiva måttbeställde vi från Myresökö (obs tänk på dubbelpostning av bänkskivan).

Baksidan av köksön (som vätter mot matbordet) klädde vi med de två luckor som blev över vid borttag av skåp för diskmaskin samt överskåpet där fläkten skulle suttit . SMV hade missat att vi beställt bort standardfläkten så de fick väl på plats montera bord det överskåpet vilket gav en extra lucka att tillgå. Det lilla avståndet mitmellan luckorna på baksidan kaklade vi resterande plattor i samband med att vi satte kaklet i köket. Trots IKEA-stomme smälter det in bra (samma bänkskiva, luckor baksida samt kaklet som köket i övrigt).

Det gav oss en egen lösning som dessutom kostade mindre 7000:-. Men visst - en liten stunds jobb blev det ju - men sån´t är livet som villaägare, inte sant?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.