Vi skall renovera två badrum på vår bottenvåning. Huset är byggt på 1800-talet men på 80-talet grävde man upp grunden och gjöt betong.

Vi skall nu lägga in golvvärme, vi är ej säkra på om vi skal ha vattenburen eller el ännu, den stora frågan är om man behöver isolera under om man lägger in golvvärme? Det får inte bygga mycket på höjden då vi ej vill ha nivåskillnad och takhöjden redan är låg. Tips på vad vi skall göra mottages tacksamt.
 
Finns det ingen isolering under riskerar du en höjd månadskostnad för uppvärmningen. Gör inte det någonting så bygger el minst om du inte vill fräsa spår för vattenburen golvvärme. Lite mer jobb....
 
Håller med, ska själv lägga in värmegolv på betongplatta. Kommer att köpa el, bygger ca 3-5 mm plus flytspackel, fix & klinker. Har tänkt på vattenburen, men det innebär, som marla32 sa, mer jobb. Lycka till.
 
Jag la cellplast skivor 5 cm meter först därefter ett armeringsnät ich gjöt nytt golv med golvvärmnekabel i ( el ). Blev kanon. Annars finns det färdiga, spårade cellplastskivor som man lägger kabel i. Bygger minimalt.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.