Hittade ett företag som specialiserat sig på att köksluckor till Ikea stommar.

Diffrey
www.diffrey.se

Är det någon som har erfarenheter av deras luckor och företaget?

Vore kanon med lite feedback.

Tack på förhand!

PS. kommentarer om att det går att beställa luckor från lokala snickeriet undanbedes i denna tråd. Vet redan det.
 
Hej, jag har en granne som varit i kontakt med dem och beställ provbitar från med. Hon sa att de verkade vara trevliga. När jag googlade Diffrey hittade jag även Studio10 som verkar utvecklat konceptet en del - har inte gjort någon prisjämförelse då Studio10s köksluckor verkar överlag vara tjockare - varför vet jag inte - antar att de vill efterapa premiumköken.

Du kan väl höra av dig om du väljer att handla från något av bolagen - jag överväger själv att göra det.
 
Jag är också nyfiken på att höra om det är någon som har testat dem.
 
Vi gjorde om hall, kök och vardagsrum isomras genom att riva ned några väggar och öppna upp. Skåpstommar i köket tog vi från IKEA men tyckte inte de hade tillräckligt snygga luckor/lådor eftersom vi ville ha integrerade handtag i form av en aluminiumlist. Valet föll på Diffrey där vi kunde bestämma färg själva. Nu tog vi ingen specialare utan en målad lucka i halvblank vit. Jag vill påstå att Diffrey överträffade våra högt ställda förväntningar. De höll leveranstiden, kvaliteten var utmärkt, servicen vid mina frågor var mycket bra och dessutom levererades oväntat ett antal reservbitar som jag fått användning av som passbitar etc.
Inga överaskningar vid fakturan.

Jag kan utan tvekan rekommendera Diffrey utifrån mina erfarenheter och är ni i närheten av Borlänge kan ni få komma och titta!
/Johan
 
Hej,

Är själv sugen på luckan Barcelona från Diffrey. Någon här som har efarenhet av denna eller sett den IRL?
Har oxå kollat på studio10, men gillar den snygga aluminum deltaljen i handtaget som D. har. Men hade oxå uppskattat erfarenheter från studio10 eller liknande leverantör. Vi vill dock ha ett helblankt svart kök.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.