Planerar för ett i huvudsak vitt kök med mycket rostfritt (rostfri lång bänkskiva och vitvaror). Skulle med kakelvalet vilja få bort lite av det kliniska/storköksmässiga men fegar lite inför val av alltför mörkt. Är svag för kakel av lite mindre slag (typ 5*5 cm eller mindre) fast har blivit varnad (här på forumet) för mosaik eftersom det blir mycket fog...
TIps? Bilder? Erfarenheter?
 
vi ska bygga ett vitt kök med svart bänkskiva (laminat) och rostfria vitvaror.. Vi var inne på en stark färg, typ rött, på kaklet.. Men har istället bestämt oss för att ta en glasskiva som stänkskydd med tapet bakom.. En färgglad tapet såklart! :) Får inte köket fören om 3v så kan tyvärr inte visa någon bild.. Men så fort vi blir klara så lär jag lägga upp bilder här på forumet så alla får se ;)
 
Kolla på Konradssons, de har en platta som är ser ut som mosaikstavar ca 2-2,5 cm höga och ca 15cm långa. Vi satte detta i vitt i köket. Blev jättebra ihop med vitt och rostfritt. Plattan fogas sedan över det hela så det ser ut som om stavarna är "lösa".
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.