Vi har massor olika klinkers/kakell . mosaik som är över efter att vi bliit färdiga med huset, är det nån som har ideer, tips vad skulle man kunna använda dem till :-*
 
Obrutna förpackningar köper ibland kakelbutiken tillbaka. Några plattor kan vara bra att spara ifall de som sitter på golv och väggar skulle spricka eller gå sönder. Och ytterligare resten kan ni slå sönder till mosaik och klä in blomkrukor, grunden eller andra trädgårdsdetaljer med.
 
Det är praktiskt att lägga kakel på en bordsskiva, speciellt som man skall ha bordet ute. Kanske behöver du ett litet planteringsbord eller bänk.
Annars är mosaikvarianten grym...fågelbad med mosaik är fint, eller att täcka en av gångplattorna med mosaik...extra snyggt om man har enstaka plattor med gräs emellan som en gång.

Om det blivit lite mer över kanske ni har någon vän eller släkting som behöver kakla om, om det inte räcker till ett helt badrum så kanske det räcker till en bård...

//anna
 
Tja, vi har en liten kakelruta bakom handfatet i vår lilla toa, som fö har målade väv-väggar.
I sommartorpet (TV) tillverkades en liten hylla med överblivna kakelplattor.
/Ulle
 
Jag har lite över också och åkte till Ikea och köpte en kökspall (ser ut som en liten stege) denna målade jag vit och lade mosaiken som blivit över på stegen.

Voila, en pall som matchar köket.

Har även klätt ett par krukor med lite mosaik
 
Åh vad ni är pyssliga... :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.