Vi funderar på att bygga ett trivselhus med Mälarvillan. Så här långt har de gett ett mycket positivt intryck och prislappen verkar rimlig. Finns det någon här som kan dela med sig av sina erfarenheter av Mälarvillan?
 
Ingen som har byggt med Mälarvillan?
 
Byggde ett mälarvillanhus i V-ås med början för 1år sedan ,ritning efter egen idé.
Köpte dock bara ytterväggsblock samt visst matrial för att göra allt själva.

Vet således ej hur de är som totalleverantör, men för oss gick allt bra och vi är nöjda
med deras leverans.

De sakerna som knasade fixade dem eller så fick vi kompensation för att vi ordnade
det själva.

Lycka till !!
 
Vi håller på att bygga ett mälarvillanhus, efter egna skisser som deras arkitekter fixade ritningar av (utan extra kostnader). Mälarvillan levererade dock bara byggsatsen och restes av annan entreprenör. Alla erfarenheter av Mälarvillan har varit positiva, och prisläget bra. Upplever inte de så jobbigt "säljiga" som många andra husföretag kan vara, utan man får ett bra intryck, gott mottagande, och oerhört bra kontakt/support.

Precis som JoKa antyder så har de enstaka små missarna som uppstått fixats till snabbt utan trassel, och utan vidare kostnader.
 
Redigerat:
Vi bygger med Mälarvillan!
 
Otto7 skrev:
Vi bygger med Mälarvillan!
...eh? "Finns det någon här som kan dela med sig av sina erfarenheter av Mälarvillan? "
 
Vi var och träffade en artikekt på Mälarvillan förra veckan. Jag har verkligen fått ett gott intryck så här lång. Har dock inte fått något exakt pris än, men jämfört med Trivselhus så är det ca 1 miljon bort på det hus vi vill bygga. :)
 
Med Mälarvillan har vi massor med erfarenheter. Börja med att läsa vår blogg, allt finns dokumenterat. Sedan, om du har fler frågor, kan du ställa dem genom ett PM till oss.

www.husihelvete.se
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.