Hej

Kan någon tipsa om ett bra och prisvänligt villalarm som fungerar över gsm och som inte har dessa fjärrkontroller till styrning. Vill ej ha en fjärrkontroll med som tar plats utan vill aktivera/avaktivera larmet på huvudenheten direkt nät jag kommer innanför dörren.

Tacksam för hjälp med detta!

Mvh Helena
 
Om du har huvudenheten innanför dörren, vad hindrar då en tjuv från att slita ner den innan den hinner skicka iväg larmet?
 
Ja, han skall ju t.ex. ta sig in!! och borde han passera larmad zon och t.ex. en dörr eller ett fönster och de kommer sällan huvudingången där man i regel har bästa dörren/låset. Larm kan ju vara direkt aktiverade eller fördröjda.
Och ett sabotage skydd är i regel direktaktiverat så monterar man bara huvudenheten säkert så har det nog ingen roll. Och den kan ju t.ex. döljas av ett nyckelskåp eller bakom en klassisk tavla på gångjärn så tar den tid att hitta.
En fjärrkontroll går ju faktiskt att kopiera om den inte har roterande krypterade nycklar, och man kan ju faktisk tappa den...
 
sandhall skrev:
Om du har huvudenheten innanför dörren, vad hindrar då en tjuv från att slita ner den innan den hinner skicka iväg larmet?

Tror nog han menade knappsatsen.
 
Ska det vara trådlöst/trådbundet larm?
Ska det ringa dig eller larmcentral?

Om det ska ringa dig vid larm kan det vara smidigt att välja ett larm som har talmodul.
 
·HeRmAN· skrev:
Ja, han skall ju t.ex. ta sig in!! och borde han passera larmad zon och t.ex. en dörr eller ett fönster och de kommer sällan huvudingången där man i regel har bästa dörren/låset. QUOTE]

Stor sannolikhet att det sitter ett ASSA EVO lås i dörren, inte många sekunder att ta sig in där inte...
 
Såg ett larmsystem som heter Emwiro på Hem & Villa i Göteborg. Verkar vara ett riktigt bra larm, kanske inte det billigaste men produkten verkar vara genomtänkt.

// Lilleleo
 
Produkter som diskuteras i tråden
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.