Vi håller på att renovera hallen där centralenheten till hemlarmet sitter. Problemet vi stött på nu är att det inte låter sig monteras ner hur som helst. Enl vår larmleverantör ska man ha ett specialinstrument som man sticker in underifrån och som lossar lådan på något sätt. Är det någon som vet var man kan få tag i ett sådant verktyg eller vet om det finns något alternativ?

Annars måste vi ta ut en montör à 700 spänn för att montera ner det. Och 700 spänn för att få upp det igen om vi inte kan svänga ihop väggen lite snabbt medan han väntar. :eek:
 
Tror att du måste ge oss lite mer info om vilken sorts larmcentral du har.

Är det riktigt säkert att det är hemma hos dig du håller på.... ;)
 
Problemet är att det står bara larmbolagets namn på enheten (den satt i huset när vi köpte det). Jag vet inte vem som tillverkat själva pryttlarna men de är installerades 2003.
 
Men vilket bolag är det? Ta en bild på det å lägg upp så ser man direkt
 
precis en bild är inte fel, min från securitas skulle också ha ett specialverktyg, men funkade kanon med en mejsel. glöm inte att meddela larmcentralen innan så inte sabotagelarmet går...
 
Marive, tack för tipset att det går även med mejsel, vi testade och det funkade efter lite fipplande! Får se om vi får upp den igen...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.