Hej,

Jag ahr precis sett att man kan teckana en extra anticimex försäkring via IF. Där sklule det ingå "besiktningar"

Någon som vet hur denna försäkring funkar? Täcks tex mögel i krypgrund? Vad besiktigas, hela huset? Låter intressant men konstigt.
 
Hej,

Du har säkert sätt mina inlägg i övriga delar av denna forumsdel och en del andra...spara pengarna - köp en flaska vin eller ett par snygga skor istället :).

Ärligt talat, det är inte mycket som täcks för dom lägger in undantag och reservationer för det mesta och skulle någonting täckas så börjar det med avskrivningar etc etc innan du får ut någonting.

Dom gör besiktningen (ifall dom kommer ut ÖVERHUVUDTAGET) i en rasande fart, fort skall det gå och det känns bara som att dom gör det för att det skall vara genomfört. I vårt fall brydde dom sig inte om att komma ut alls utan skippade besiktningen och använde vårt överlåtelsebesiktningsprotokoll som underlag istället. Vad blev resultatet av det....jo, vid vår överlåtelsebesiktning hade besiktningsmannen en anmärkning på att golvbrunnstätningen i det nygjorda badrummet saknades. Då rev vi upp himmel och jord med säljaren - det visade sig vara hans svärsons företag som hamnade i Anticimex "klister" men det resulterade bara i att dom påvisade dokumentation, digitalfoton etc på hur den golvbrunnsgenomföringen och tätningskonceptet fungerar och det var helt rätt och riktigt - med den enda kommentaren från besiktningsmannen när han blev lite rosig om kinderna att "värsta vad det var känsligt att påtala då...?"

Nåväl, därefter försvann hans anmärkning - men inte vad gäller Trygghetsavtalet för tror ni dom kommunicerar inom Anticimex internt? Nejdå inte det minsta - långt senare fick vi påtalat att vi hade vårt badrums TOTALA skydd mot fuktskador undantaget och då visade det sig att dom hade noterat överlåtelsebesiktningsprotokollet per datum FÖRE vår diskussion med badrumsentreprenören var utredd och Anticimex bevisats ha fel i sitt påstående - alltså "försvann" hela vårt badrums försäkringsskydd...inte lätt att vara kund, man måste tydligen vara både petik, advokat, tankeläsare och syns också....

Har du koll på vilka skor du skall köpa?

Vänligen

TMC
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.