Nu är golvet färdigt på altanen så äntligen har vi någon stans att sitta ute, har inte varit så lockande att sitta i en sandöken.
 
Vem kunde tro att det skulle bli så många besökare när vi började med våran blogg 6 Oktober-07. Det känns som en overklig siffra.
Tyvärr inte så mycket uppdateringar nu för tiden, vi väntar på att trädgården ska börja ta form under Augusti.
 
Nu anlägger vi trädgård.
 
Kolla våra bilder hur trädgården växer fram. Vi har anlitat Sten och Trädgård för jobbet. Vi kan rekommendera dom, jobbet dom gör är kanon. Det är stor skillnad att ha något som liknar trädgård istället för sandtomten vi levt med i sommar. Skriv gärna en kommentar om bilderna.
 
Nu är trädgården nästan färdig, gräset är sått och stenen är lagd kvar till våren är planteringen av blommor och buskar. Titta gärna in på våran blogg.
 
Hoppas att ni trivs i huset ! Har själv en liten dröm att bygga nytt hjältevad, men nu sticker räntorna.. Och sitter fast i 5 års renovering projekt av ett gammalt nej mycket gammmalt hus, bygg år sent 1800 tal.. Fasen man skylle bara revit skiten.
men men har väl 2 år kvar sen får vi väl se vad som händer...........
 
Nu har vi äntligen fått upp dörrarna till garderoben, vi fick vänta med beställningen till priset blev lite bättre och sen var det lång leveranstid men dom var värda att vänta på.


Titta in på våran blogg och se resultatet
 
Nu har gräset blivit så långt att dat var dags att släppa ut Nelly på bete. Det var enkelt att installera henne och det verkar som allt funkar, hon har varit igång en timme nu och inte rymt än
 
Mata henne inte för mycket!??
 
Igår var det ett år sedan vi hade husresning, det känns inte som det gått så lång tid men tiden går och lite har hänt. Jag har lagt upp bilder från resningen och dagens resultat. Kika gärna in på våran blogg och tyck till.
 
Våran blogg lever ett tynande liv nu men är nu uppdaterad med trädgårdsbilder, kommentera gärna.:)
 
Nu har vi bytt färg på huset, från den tidigare lite bleka färgen så har det nu blivit svart.Pooldäck har det blivit runt poolen. Bilder finns på våran blogg.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.