Sitter med en jättehög med huskataloger och vet inte riktigt hur jag ska sålla.. Någon som vet vilka husföretag bygger på totalentreprenad i Stockholmstrakten (Norrtälje)? Är mest inresserad av företag som bygger på platta men kan tänka mej titta närmare på andra också. Är även nyfiken på hur det gått för er som byggt i Stockholmstrakten och vad ni har för erfaranheter av husföretaget.
Tacksam för lite tips..
 
Redigerat:
LB-Hus bygger på Totalentrepenad och platta på mark över hela landet. Byggde själv ett Falken 2plan 2006.
 
Hej!
Prova med Götenehus, totalentreprenad samt platta.
Hälsn
/Mikael//
 
Vill minnas att även Myrsesjöhus och Vårgårdahus erbjuder totalentreprenad.
 
Björklidenhus finns också.
 
Tack för era tips! Är dock fortfarande lite vilsen men det beror nog mest på att den perfekta husfabrikanten inte finns.. Alla husföretag verkar ha byggen där det uppstått problem och tyvärr verkar många av företagen inte ta sitt ansvar då. Man får lätt kalla fötter när man läser hur det kan gå till..
 
Svenska Familje Hus i Falun bygger även i Stockholm. Vi ska bygga med dem i Falun. De har inga kataloger utan man tar kontakt med dom med en husskiss så får man ett kostnadsförslag. Vi har enbart hört positiva saker om SFH och känner flera stycken som byggt med dem under åren. Just nu är det sex hus på gång i vårt område som SFH ska bygga.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.