VI har skrivit på ett kontrakt på ett ugglan volym, när vi pratade med säljaren innan vi skrivit på skulle det inte vara några problem att flytta en toalettstol till en annan sida i badrummet, vi ville även ha en extra golvrunn och vatten framdraget till en extra dusch. Nu när papprerna skulle skickas till kontoret blev vi förvarnade att det ev inte skulle gå igenom nere på huvudkontoret eftersom man inte får göra några ändringar på husen i ugglan serien.

Hur har ni andra ugglanköpare fått göra?

Tacksam för alla svar!
 
jag känner en som byggt en jorduggla,dom har flyttat sin toa stol m,m.
men det kanske byggaren avgör lite,var ska ni bygga?
 
Vi ska bygga i jönköping. Tydligen är det huvudkontoret som bestämmer om det eftersom det är de som får rita in ändringarna i ritningarna. Bollen kanske ligger hos säljaren då, hur pass de kan trycka på.
 
Alla förändringar man vill göra när man bygger ett Ugglanhus får man göra med byggfirman som fått entrepenaden. Vi håller på att bygga ett Ugglan och vi valde att köpa byggsatsen från LB och sedan själva anlita en byggfirma (samma som LB anlitar här) att göra huset nästan nyckelfärdigt. Det blev enklare för oss att göra de justeringar som vi ville och dessutom blev det inte dyrare.
 
Hej.. Vi har byggde Ugglan 121 under 2007 och de ändringar som vi ville göra i huset fick vi ta med byggarna direkt på platsen. Men de vi ändrade var inga direkta stora grejer.. o inget av detta ritades ut på ritningarna
Vi gjorde detta:
Isolering av garageplattan, En extrabrunn + vattenledningar till framtida badkar, ett "fönster" mellan kök och hall, lite extra uttag och extrarör där vi själva kunde dra kablar i och tillslut drog de ut el till utsidan på huset för fasadlampor m.m ..
 
Vi försökte flytta toalettstolen men fick nej pga att den inte uppfyllde handkappkraven då. Just detta gör det svårt att välja alterantiva placeringar för toaletten i ett så pass litet badrum.
 
Det enda entrepenadfirman gick med på för oss var att flytta toastolen 10cm mer åt duschen så man iaf får in en 80 cm kommod. Och det var just handikappkraven som var problemet.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.