Hepp!

Måste ni pilla i forumet live? Inte nog med att Vatten&Avlopp inte går att nå, det går heller inte att trycka ner några "menyer" typ "Ämnesverktyg" som finns i varje forum...
 
Och man kan inte se inlägg som besvarats från senaste besöket.
 
Ojdå, det blev en namnkrock för vatten & avlopp när vi la upp ett annat delforum, nu är det fixat.
 
Varför pillar ni med ett skarpt forum? Är det inte läge att ha en utvecklingsforum att härja i?
 
Snabblänksknappen funkar fortfarande inte hos mig (Firefox 3.0.1)
 
...inte mycket som funkar här heller...
 
Jag ska tipsa vår utvecklare om era kommentarer här. Jag vet faktiskt inte varför han "härjar" skarpt. Han är vBulletin specialist är väldigt skicklig på sin sak, så han kanske inte trodde något skulle gå fel ...
 
Nu funkar popupmenyerna, in och utloggningen igen. Breadcrumbsen (navigeringen som talar om var man befinner sig) kommer tillbaka inom kort, men i värsta fall får vi vara utan den fram till på söndag.
 
Marlene Eskilsson skrev:
Han är vBulletin specialist är väldigt skicklig på sin sak, så han kanske inte trodde något skulle gå fel ...
...assumption is the mother of all fuck-ups.

Ger inget vidare seriöst intryck när det härjas runt en massa i det skarpa forumet.
 
Sen saknas menyträdet som visar i vilket delforum man är i just nu, så man kan hoppa tillbaka till valfri nivå upp och inte behöver trycka på Forum längst upp för att titta i andra trådar.
 
Per Eskilsson skrev:
Breadcrumbsen (navigeringen som talar om var man befinner sig) kommer tillbaka inom kort, men i värsta fall får vi vara utan den fram till på söndag.
Ja, menyträdet (eller breadcrumbsen) har tyvärr fallit bort eftersom den krockade med själva inloggningen. Ber er hålla ut fram till på söndag.
 
Oj, missade det inlägget, sorry.
 
Ledsen för att vissa grejer blev bortknarkade av misstag. Jag skyller på trötthet och ofokusering... :) Håller med om att det bästa vore att ha separerade utvecklings- och produktionsmiljöer, men där är vi tyvärr inte ännu med byggahus.

/M
 
Kan tipsa om att lägga till $navbar i footer-templaten oxå så att du både har navbaren för var du är ovanför tråden / forumet, samt under tråden. Så slipper man skrolla hela vägen upp igen för att t.ex backa till ett underforum. Kika igenom http://www.sporthoj.com/forum/forumdisplay.php?f=7 och klicka på en tråd.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.