16800 vill Myresjö ha av oss för comfortvärme i ett 7 kvm badrum. Dyrt tycker jag!
 
Vi betalar 8500:- för 9,5 kvm golvvärme med MH så det verkar skifta en hel del...
 
En finess med forumet att synliggora detta... :cool:
 
Sannerligen intressant att det skiljer så mycket. Nu ska vi troligtvis inte bygga med Myresjö eftersom de tar mer än 100 tkr mer för samma hus än vad vi får betala hos A-hus (som erbjudit oss totalentreprenad).
 
Hejsan

Hur går det med tillvalen???

Nora
 
Kan bidra med ett lite inlägg när det gäller just braskamin. Det som skiljer en hel del i pris beror ju på vart man väljer att sätta kaminen; t.ex längd på skorssten och eventuell flytt/avväxling av takstolar m.m..
Sen om man väljer just en större Contura från Nibe så finns det många installatörer som vill sälja med inbyggd fläkt och direktanslutning av uteluft. På nyare hus rekomenderade Nibe direktanslutning av uteluft med tanke på att det inte läcker lika mycket som ett äldre hus. Ringde o kollade med nibe med tanke på att jag fick olika bud. Får vår Contura 660T installerad v.32. Gav 52.000 (Skorsstenspaket nr9 (Premodul), 660:T1 (konvektionsfront), Pax fläkt - värmeföflyttarpaket 250, installerad och klar). Det som tillkommer är bygganmälan(ca 1100kr), avgift för provtryck till sotaren (drygt 800kr). Nerprutad drygt 6000kr, Eldabutiken levererar och installerar.
 
När det gäller golvvärme i badrummen beror det på priset som den lokale plattsättaren ( eller den som gör jobbet ) offererar Myresjöhus. Priset plus 15 % är det du får offererat.
 
Byggt ett modulenthus, och vi betala 9000kr för värmegolv i badrum 4-5kvm
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.