Finns det ngn som har erfarenheter av Myresjö i Borås? Vi ska bygga Aria i Göteborgs Trakten..

Tacksam för eventuella svar
 
Hej!

Ja vi har Boråskontoret.
Allt bra hittills!

Catrin
 
Samma här.
Dock är det bra att du skriver ner det ni kommer överrens om...de har mycket att göra nu & kan lätt glömma bort saker om det inte är nerklottrat.
 
Vi är också lite sugna på Aria... vilken planlösning väljer ni? Har ni gjort några ändringar i planlösningen? Hur mycket kommer Myresjöhus förbereda på övervåningen?
Har ni kommit på något smart som man bör tänka på?
Tacksam för alla tips! :)
 
HM skrev:
Vi är också lite sugna på Aria... vilken planlösning väljer ni? Har ni gjort några ändringar i planlösningen? Hur mycket kommer Myresjöhus förbereda på övervåningen?
Har ni kommit på något smart som man bör tänka på?
Tacksam för alla tips! :)

Hej

Vi har valt alt 3 men har spegelvänt hela lösningen samt bytt plats på Wc och Tvätt stuga, och också satt en dörr från Sovrummet direkt in till Badrummet, dte tycker vi blir bra. Sen har vi lagt till en Glasdörr som utgång vid köksön . Myresjö kommer inte att göra ngt på övervåningen, förutom att sätta in de standard förnster som ingår, tänkte göra resten själv när det blir nödvändigt, Dom har efter våra ritningar ritat upp en övervåning som kommer att fungera med tanke på placering av Badrum och tvätt på undervåningen.

I övrigt kan jag bara hålla med resternde talare på detta utmärkta forum om att antecka mycket och sedan tex gå igenom med försäljaren vad han sagt så att han står för detta när allt kommer omkring.

Skriv gärna igen om ni nu bestämmer er! vart i landet ska ni bygga?

tja
 
Hej Villa Aria!

Vi har också valt alt 3 spegelvänd samt några andra mindre justeringar. Eftersom vi verkar bygga liknade hus vore det intressant att hålla kontakten under resans gång.

Har ni sett något visningshus? Vad var era eventuella intryck?

MVH/Gustaf
 
Hej Igen

Sturegatan det låter som om vi skulle kunna ha några tankar och erfarenheter att utbyta under resans gång, tycker jag absolut.

När ungefär är det tänkt bygg start för er, för våran del är tänkt att huset ska stå ca mitten av April. Vart i landet bygger ni?

Jo vi har varit och tittat på ett Aria visningshus, och tycker att det var ett mysigt hus, men dom hade inte ändrat på planlösningen utan kört på alt 3 rätt igenom. Men kök och hela den öppna delen kändes öppet och stort.

Ska ni bygga garage till?

Ja ha det så länge

Aria
 
Hej! Vi håller på med Aria också! Dock är det inte inflyttning förrän mitten på juni.

Angående "vad myresjö gör på vinden", jo de förbereder ju lite så att avlopp och vatten är framdraget upp men de är igenpluggade va?

Värste ångest med all tapet/klinker/kakel val nu, skall man måla eller tapetsera?
 
Vi är också intresserade av ARIA. Har kikat på visningshuset i Örebro och blev helt sålda. Vi ska inreda övervåningen själva är det tänkt. Vad har ni för erfarenheter av ARIA, ni som kommit en bit på väg. Vi funderar över trappen. Är det stor skillnad i pris på att välja någon annan leverantör? Hur har ni gjort med med köket med tillval? Vitvarorna, fullhöjd på kökssåp etc. Kan man spara in på att lägga golv, tapetsera, sätta lister, och ingår materialet då. Vore roligt med era erfarenheter hittills?
 
Hej,

Vi har funderat på Villa Aria. Myresjö har precis byggt ett visninghus, alternativ 3, i ett nytt område i Sundsvall. Vi blev överlyckliga när vi fick chansen att se huset i verkligheten. Men efter titten var vi inte lika imponerade. Ingen hall, lite plats för förvaring, typ gardrober och likande. Ganska svårmöblerat allrum i anslutning till köket.

Ni som har kommit längre i tankarna kring Aria, hur har ni resonerat kring förvaring mm.?

 
Vi har kikat på ARIA i örebro. Precis den planlösningen som finns på deras hemsida passar oss precis. Två sovrum på nedre. Vi planerar att inreda övervåningen direkt på egen hand för att vi ha tre barn. På nedre plan blir lekrum samt det andra rummet blir kontor med dator. För oss känns huset öppet med vad vi tycker en bra hall med en "hel" vägg med plats för krokar och förvaring. Just nu väntar vi på offert från säljare med tillval vi valt. Höga köksskåp, trapp, klinker i hall, annan ytterdörr osv.
Vi tycker priset är bra. Vi spar in på att snickra övervåning, dra el, inreda badrum och lägga golvvärme.
Skulle vara kul att höra ifrån någon annan som bygger/har erfarenhet av huset?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.