någon som har tips på tomter i Holmsund/Obbola?? annat havsnära är också av intresse
 
Melander skrev:
någon som har tips på tomter i Holmsund/Obbola?? annat havsnära är också av intresse
Om du tittar på hemnet.se så finns det nog några tomter ute i både Holmsund och Obbola i alla fall. De i Holmsund är ju ganska dyra - men än dock fina tomter! ;D
 
Anneli skrev:
Om du tittar på hemnet.se så finns det nog några tomter ute i både Holmsund och Obbola i alla fall. De i Holmsund är ju ganska dyra - men än dock fina tomter!  ;D
jo har kollat hemnet, ser inte dumt ut, men att betala nära 1 milj för en tomt känns en aning saftigt.. ;) har dock ingen brådska, så vi får hoppas att något dyker upp så småningom :)
 
Tomter med havs/sjöutsikt är inte billiga. Ända sättet att få tag i en billig tomt med det läget skulle vara om man känner nån som har en sån tomt el möjligen stycka av en tomt. :)
 
Vi har sökt havstomt/sjötomt under mååånga år i Umeå men tyvärr inte hittat någon än. Då de väl kommer ut så ligger de på 800 000 - 1 000 000kr.... :-? . Men, SKAM den som ger sig! :D
 
Finns ju tomter med älvsutsikt både i Sörfors & vännäs då. Men tomterna här som finns i vännäs bredvid vattnet det e inga höjdar tomter direkt. Vet inte hur dom ser ut i Sörfors.
 
Sörforstomterna behöver lite arbete, men läget är nog rätt ok om jag minns rätt (det är ju i sörfors :) ), så det är väl rätt lugnt då =)
 
Kommunen kommer (om jag förstått saken rätt) att släppa ett antal tomter i Ljumviken i Holmsund med havsutsikt inom något år och kommunen brukar ju ha bra pris på sina tomter. Se till att stå med i tomtkön bara om du vill vara med på tåget.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.