Hej!

Jag och min kille står precis i läget att anmäla intresse för en tomt i Trosa, de tror också att de som vill ha får tomt så förhoppningsvis har vi en här i början av sommaren.

Vi har tittat på massor med hus men egentligen inte hittat exakt det vi vill ha. Nu har jag ritat (på vanligt rutat papper...) en modell som vi kan tänka oss. Finns det någon möjlighet att få ett utlåtande om den och en prisuppskattning utan att man förbinder sig att bygga med er? Som sagt så tittar vi fortfarande och vill veta om det är värt att gå vidare med vår idé eller om vi ska leta efter något annat hus som passar.

Tack!
 
Hej!
Det händer att vi räknar på kundens egen skiss, men vi vill hellre hjälpa er med att ta fram en skiss som uppfyller era förväntningar. Det är mycket svårt att som lekman rita ett hus efter alla konstens regler och därför samarbetar vi med ett antal arkitekter som gör just detta jobb.
Vänd dig till vårt försäljningskontor i Stockholm för att få mer information om hur vi går tillväga.

Lycka till!

Mvh Mattias Hjälmeby
 
Är det som med konkurrenten att ni tar 500:-/timme för att göra ritningar på kundens begäran?
 
Vi gör normalt en bedömning på omfattningen av arkitektens arbete och lämnar ett fast pris på ett specificerat skissarbete.
Vänd dig till någon av våra representanter för mer information om priser.
De pengar man lägger ner i början av en byggprocess, i skisstadiet, är otroligt värdefulla. Att anpassa huset efter tomten är inte enbart estetiskt rätt utan många gånger det mest kostnadseffektiva.
Lycka till med era byggplaner.
Mvh Mattias Hjälmeby
 
Tjena!

Fortsätter ställa en fråga i den här befintliga tråden, tror att den passar in.

I den tidigare frågan så ska det byggas ett helt nytt hus, vi håller på att (med hjälp av en arkitekt) rita på en tillbyggnad på vårt befintliga hus.

Nu funderar vi på om vi ska bygga det i lösvirke eller om man kan beställa en tillbyggnad tex hos er.

Alltså är frågan: :)
Kan man beställa en en tillbyggnad hos er, som ni bygger utifrån den (arkitektritade) skiss vi har?

Vem hos er kontaktar man i så fall?

Mvh

Rikard
 
Hej!
När det gäller tillbyggander så är det normalt sett bättre att bygga dessa i lösvirke då det ofta handlar om mycket som måste anpassas till det befintliga huset. Vi har levererat tillbyggnader, men då har de varit ganska stora och inte krävt för mycket anpassning mot befintligt hus, t. ex en separat del med enbart en passage till befintligt hus.

Bäst är att du tar kontakt med oss på vårt lokala kontor för att få en bedömning om det är möjligt för oss att hjälpa till med detta.

Lycka till!

Mvh
Mattias Hjälmeby
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.