Rörmokarna kom i veckan och skulle koppla in rören i vårt väldigt försenade badrumsprojekt (ca 1år) och det har gjort ett bra jobb förutom att ngn då, förmodligen, tappat något verktyg på en av klinkersen (utanför duschen) och en flisa på 1*0,5 cm gått av och det är mitt på golvet, så det är synligt. Någon som har erfarenhet av att avlägsna klinker på bästa sätt? Om man börjar kratsa kring fogen är väl risken att man skadar intilliggande klinker? Kan man inte ta en huggmejsel och ge den en *???!# mitt på och ta bort inifrån och ut?
 
Om rörkrökarna har arbetat vitt så gör du bäst i att kontakta ditt försäkringsbolag. En sån skada går på rörmokarnas ansvarsförsäkring.
 
Dremel har tillbehör för att ta bort fogen emellan. Dock känns det riskabelt med tanke på underliggande tätskikt att man råkar gå för djupt och skadar det. Då blir det ännu värre än den flisan som var borta från början.
 
Det löste sig så tillvida att rörmokarna kommer att ta ditt en plattsättare och fixar till det....Trodde de skulle sätta sig på tvären...
 
Plattan sitter inte nära där vattenbegjutning förekommer? För risken är stor att tätskiktet skadas och måste lappas när man byter plattan. Denna lagning är oerhört svår att få helt tät.
 
Nej, den sitter på andra sidan av badrummet, så tror inte att det skall vara några problem...
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.