Har fått en offert på ett 40m2 garage,oisolerat,isolerad förrådsdel m. skiljevägg, el, plåttak,2 förnster,manuell port,2 dörrar,inkl.grund,allt arbete+material= 100000 ,från en byggfirma.
Hur kan det vara så billigt?
alla andra offerter har gått från 200000-300000kronor.

tror firman bygger med element,men ändå
 
Polacker eller så. Svarta löner eller gud vet vad. Kanske har du specat dåligt vad det är du vill ha och dom offererar sämsta möjliga standard.

40m2 garage om man bara gör en grusbädd under plattan och ett mellbygarage eller liknande troligen något sämre. Eller så är det en carport med förråd som dom slår på någon billig panel på bildelen.

Det finns många varianter.

40m2 garage,oisolerat,isolerad förrådsdel m. skiljevägg, el, plåttak,2 förnster,manuell port,2 dörrar,inkl.grund,allt arbete+material= 100000

Oisolerat garage innebär ju defakto en oisolerad platta och bara en regelstomme med panel. Förrådsdelen isolerad men med hur mycket?

Ett par fönster är ju ine så dyra och en vikport manuel är ju inte heller så dyr om den inte är isolerad. Ett par gångdörrar kostar väll 6kkr på bauhause om ens det.

El? Vad för el? Ett par lampor och något uttag är ju gjort på ett par timmar och materialkostnaden är ett par tusenlappar.

Ser man det så så blir det inte mycket pengar men det blir ju en parkeringplats med väderskydd snarare än ett garage men sen beror det ju på dina krav. Vad har du angett för specar på det hela?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.